Testimoni Ahli EA Syuk

    Share
    avatar
    kuladi83

    Posts : 7
    Join date : 2009-03-04

    Ea..Terhebat...

    Post  kuladi83 on Wed Apr 15, 2009 1:13 pm

    Aku nasihatkan kepada orang2 kat luar sana..jangan segan dan perfikir 2 kali nak beli robot ni...dengan robot ni...sumpah..aku tidur lena..dan tak risau lagi nak jaga pc..kalau mcm yang dulu2 tu lain cerita la..kalau ada yang masi tak percaya..boleh test demo dalam semingu ke,sebulan ke..aku dah test..apapun..pastikan internet connection sentiasa ada!!!kalau takda..LOSS..tanggung sendiri..tu bukan kuasa robot...hahahaha... What a Face What a Face
    avatar
    syuk

    Posts : 63
    Join date : 2009-04-07
    Age : 30
    Location : alor *

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  syuk on Wed Apr 15, 2009 11:24 pm

    mmber2 yg lain mne ye? xkn muke2 ni je yg ade Question Question Question
    avatar
    syuk

    Posts : 63
    Join date : 2009-04-07
    Age : 30
    Location : alor *

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  syuk on Thu Apr 16, 2009 1:11 am

    In the period between 17:45 and 18:23 (server time), there was a technical problem on our main server that caused an outage.

    If you experienced any losses due to the outage, please email finance@fxopen.com with the order number of the affected trade and your desired solution:

    1. Account number

    2. Ticket numbers

    3. Description of the problem

    Please allow up to 72 hours for your issue to be addressed.

    FXOpen team.



    ambil perhatian kepada member2
    Exclamation Exclamation Exclamation
    avatar
    boy66

    Posts : 15
    Join date : 2009-03-26
    Age : 52
    Location : melaka-port klang

    Sonyap Ajer Forum ni!!!!

    Post  boy66 on Fri Apr 17, 2009 10:04 am

    Salam semua,Apsal sonyap ajer forum ni?  Semua mata tengah HIJAU ker?
    avatar
    aswad

    Posts : 7
    Join date : 2009-04-07
    Location : kuala lumpur

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  aswad on Fri Apr 17, 2009 10:28 am

    terkejut kot tengok kemantapan EAsyuk kot...sampai tak tau nak taip aperrr
    avatar
    boy66

    Posts : 15
    Join date : 2009-03-26
    Age : 52
    Location : melaka-port klang

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  boy66 on Fri Apr 17, 2009 10:50 am

    power mmg power EASY UK ni, sampai tak tau nak komen apake bende! Laughing Tengok jer result dah senyum Very Happy
    [img][/img]
    avatar
    malikamata30

    Posts : 7
    Join date : 2009-04-15

    TEST DEMO

    Post  malikamata30 on Fri Apr 17, 2009 10:19 pm

    modal usd300
    leverage 1:500
    TF M5
    SIG matatrader
    avatar
    malikamata30

    Posts : 7
    Join date : 2009-04-15

    keterangan demo

    Post  malikamata30 on Fri Apr 17, 2009 10:29 pm

    bermula pada malam sabtu minggu lepas dan akan berakhir pada 2130 mencukupi 200% 10 april 2009 jam 2230 akhir 17 april jam 2130 keputusan 200%

    BRAVO EA SYUK
    BRAVO WAN untuk setting
    avatar
    mooncraft

    Posts : 22
    Join date : 2009-03-20
    Age : 31
    Location : penang

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mooncraft on Sat Apr 18, 2009 1:41 am

    malikamata30 wrote:bermula pada malam sabtu minggu lepas dan akan berakhir pada 2130 mencukupi 200% 10 april 2009 jam 2230 akhir 17 april jam 2130 keputusan 200%

    BRAVO EA SYUK
    BRAVO WAN untuk setting
    cmne r nk wt screen short ni??ajr la sy..sy pn nk ltak kt cni screen short sy...huhu
    avatar
    malikamata30

    Posts : 7
    Join date : 2009-04-15

    detail statement 200% seminggu

    Post  malikamata30 on Sat Apr 18, 2009 3:16 pm

    statement dalam seminggu 200%
    avatar
    syuk

    Posts : 63
    Join date : 2009-04-07
    Age : 30
    Location : alor *

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  syuk on Sat Apr 18, 2009 8:08 pm

    mooncraft wrote:
    malikamata30 wrote:bermula pada malam sabtu minggu lepas dan akan berakhir pada 2130 mencukupi 200% 10 april 2009 jam 2230 akhir 17 april jam 2130 keputusan 200%

    BRAVO EA SYUK
    BRAVO WAN untuk setting
    cmne r nk wt screen short ni??ajr la sy..sy pn nk ltak kt cni screen short sy...huhu



    dekat keybord ade (print screen) tkan buttn 2 buka paint pas 2 paste past kat atas post 2 ade host an image. hostkan dulu copy url dia msuk kat cni....gampang jer
    avatar
    mooncraft

    Posts : 22
    Join date : 2009-03-20
    Age : 31
    Location : penang

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mooncraft on Sun Apr 19, 2009 9:43 pm

    malikamata30 wrote:statement dalam seminggu 200%
    untg 200% dgn modal usd300= 30000(dlm lite/micro acc)...so that means balence after 1mngu 90000usd la ek??is that true??
    avatar
    syuk

    Posts : 63
    Join date : 2009-04-07
    Age : 30
    Location : alor *

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  syuk on Sun Apr 19, 2009 10:37 pm

    untuk makluman semua...

    untuk fxopen take profit minimum adalah 10pip
    oleh sbb itu EA tidak bleh letak take profit. kadang2 bleh kadang xbleh.jadi biar kan take prfit EA 6. oleh krana aku dah ambil kira semua keadan market melalui back test aku blan 12 2008 sampi sekarang 6 adalah plig sesui untuk pair GBPUSD supaya EA boleh revised take profit ketahap minimum untuk close semua trade tnpa ade rugi.

    jadi untuk sementara ini letak take profit sendri la....
    cara nya dekat order ade T/P tkan je pas 2 msuk kan jer bergantung kepada keadan market:

    hight : 20
    medium : 15
    low : 10

    ko orang pndai2 la tgk sendri.

    sesiapa ada cadangn untuk mggunkan broker lain bleh email forex_EAsyuk@yahoo.com

    tapi buat masa ni yg terbaik fxopen la..
    kalu xde gak kena paki yg ni je la...
    tpi xpe yg pnting prfit

    sbb aku nak solve kan mslah ni.
    mgkin ade yg kurang selesa tpi bg aku bnde ni xjdi mslh untuk aku cma aku nk tolg org lain untuk dptkn yg terbaik.

    stiap broker ade kekurangn dan kelebihan
    avatar
    malikamata30

    Posts : 7
    Join date : 2009-04-15

    statement

    Post  malikamata30 on Mon Apr 20, 2009 2:11 am

    mooncraft wrote:
    malikamata30 wrote:statement dalam seminggu 200%
    untg 200% dgn modal usd300= 30000(dlm lite/micro acc)...so that means balence after 1mngu 90000usd la ek??is that true??
    avatar
    malikamata30

    Posts : 7
    Join date : 2009-04-15

    statement

    Post  malikamata30 on Mon Apr 20, 2009 2:25 am

    mooncraft wrote:
    malikamata30 wrote:statement dalam seminggu 200%
    untg 200% dgn modal usd300= 30000(dlm lite/micro acc)...so that means balence after 1mngu 90000usd la ek??is that true??

    ya bro pandai bro,
    modal usd300
    leverage 1:500
    SIG trader
    lot 0.2
    TF m5

    tapi kalau rasanya la baik
    minggu pertama
    modal usd300
    leverage 1:500
    lot 0.1
    TF m5 =100%
    dalam seminggu 24hour u can get more than that and very save from market ragging

    minggu kedua
    modal dari minggu pertama + 100%
    usd600
    lot 0.2
    TF m5
    and than so on la next week lot 0.3 after that 0.4 after that u know what to do right $$$$$ WD

    play simple but save
    kutip sikit2 lama2 jadi bukit cheers lol!
    avatar
    usama

    Posts : 1
    Join date : 2009-03-02
    Age : 95
    Location : saudi arabia,afghan

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  usama on Mon Apr 20, 2009 4:26 pm

    malikamata30 wrote:
    mooncraft wrote:
    malikamata30 wrote:statement dalam seminggu 200%
    untg 200% dgn modal usd300= 30000(dlm lite/micro acc)...so that means balence after 1mngu 90000usd la ek??is that true??

    ya bro pandai bro,
    modal usd300
    leverage 1:500
    SIG trader
    lot 0.2
    TF m5

    tapi kalau rasanya la baik
    minggu pertama
    modal usd300
    leverage 1:500
    lot 0.1
    TF m5 =100%
    dalam seminggu 24hour u can get more than that and very save from market ragging

    minggu kedua
    modal dari minggu pertama + 100%
    usd600
    lot 0.2
    TF m5
    and than so on la next week lot 0.3 after that 0.4 after that u know what to do right $$$$$ WD

    play simple but save
    kutip sikit2 lama2 jadi bukit cheers lol!

    Bahaya tu TF5 kalau yg ikut kerugian atas tanggung jawab sendiri itu sekadar test demo dalam market yg double impact bukan high impact kalau dalam high impact amat bahaya affraid
    avatar
    mooncraft

    Posts : 22
    Join date : 2009-03-20
    Age : 31
    Location : penang

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mooncraft on Mon Apr 20, 2009 11:42 pm

    usama wrote:
    malikamata30 wrote:
    mooncraft wrote:
    malikamata30 wrote:statement dalam seminggu 200%
    untg 200% dgn modal usd300= 30000(dlm lite/micro acc)...so that means balence after 1mngu 90000usd la ek??is that true??

    ya bro pandai bro,
    modal usd300
    leverage 1:500
    SIG trader
    lot 0.2
    TF m5

    tapi kalau rasanya la baik
    minggu pertama
    modal usd300
    leverage 1:500
    lot 0.1
    TF m5 =100%
    dalam seminggu 24hour u can get more than that and very save from market ragging

    minggu kedua
    modal dari minggu pertama + 100%
    usd600
    lot 0.2
    TF m5
    and than so on la next week lot 0.3 after that 0.4 after that u know what to do right $$$$$ WD

    play simple but save
    kutip sikit2 lama2 jadi bukit cheers lol!

    Bahaya tu TF5 kalau yg ikut kerugian atas tanggung jawab sendiri itu sekadar test demo dalam market yg double impact bukan high impact kalau dalam high impact amat bahaya affraid
    pe 2 double impact n high impact??cter ckit...hehee
    avatar
    suffra

    Posts : 6
    Join date : 2009-04-09
    Location : Bandar Puncak Alam

    EA Syuk Testimonial

    Post  suffra on Wed Apr 22, 2009 8:24 am

    Syukur kepadaNya dan thank you to Bro Rulzqd , saya sangat berterima kasih kepadanya kerana memberi semangat dan harapan baru dlm usaha ini.Dengan menggunakan EA Syuk ini saya mendapat purata 10us-20us sehari setakat ini.Walaupun ia masih baru tapi saya yakin 100% kejayaan yang bakal dialami sekiranya kita sabar dan tekun menggunakan EA ini. Selamat Maju Jaya dan Happy Trading Smile
    avatar
    mooncraft

    Posts : 22
    Join date : 2009-03-20
    Age : 31
    Location : penang

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mooncraft on Wed Apr 22, 2009 11:47 am

    suffra wrote:Syukur kepadaNya dan thank you to Bro Rulzqd , saya sangat berterima kasih kepadanya kerana memberi semangat dan harapan baru dlm usaha ini.Dengan menggunakan EA Syuk ini saya mendapat purata 10us-20us sehari setakat ini.Walaupun ia masih baru tapi saya yakin 100% kejayaan yang bakal dialami sekiranya kita sabar dan tekun menggunakan EA ini. Selamat Maju Jaya dan Happy Trading Smile
    wahhh..gne modal bpe ni??
    avatar
    suffra

    Posts : 6
    Join date : 2009-04-09
    Location : Bandar Puncak Alam

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  suffra on Wed Apr 22, 2009 9:59 pm

    mooncraft wrote:
    suffra wrote:Syukur kepadaNya dan thank you to Bro Rulzqd , saya sangat berterima kasih kepadanya kerana memberi semangat dan harapan baru dlm usaha ini.Dengan menggunakan EA Syuk ini saya mendapat purata 10us-20us sehari setakat ini.Walaupun ia masih baru tapi saya yakin 100% kejayaan yang bakal dialami sekiranya kita sabar dan tekun menggunakan EA ini. Selamat Maju Jaya dan Happy Trading Smile
    wahhh..gne modal bpe ni??
    Oh.. saya start 150us now EA dah buat 120us dalam masa tak sampai sebulan, so far so good,a few positions closed within a day

    ethan4k

    Posts : 2
    Join date : 2009-04-09

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  ethan4k on Thu Apr 23, 2009 9:49 pm

    askum....saye x pernah post pe kat forum nie...sbb dlm 2minggu lps saye test ea syuk nie ne tahap maksima....in demos account...just nk tgk robot nie mampu tahan ngan aper yg saye set kan...ternyata EA syuk dari 5 bintang....saye bg 6 bintang...sbnyer...tnyata ngan pe yang saye set n ngan semua yg robot predict....modal usd150 jd usd1500 dari 8hb ke 23hb...so...if robot ne leh tahan yg maksima...of coz bleh tahan yang minimakan semua...pepun play it safe...saya akan mula trade micro akaun pada 27hb usd150, play safe of coz...pnh rugi gune jacksen punyer dulu...rm150 tp saye tau yg mmg forex bleh wat duit klu x putus ase and play safe...trima kaseh kat kwn aku rulzqd and syuk yg btnggungjwb mghasilkn robot yg hmapir2 sempurne....lg brp hun je ag nk smpurna...n pastinyer lbh baik dr robot mat saleh yg hantu mahalnyer kt internet skrg....hope tcapai le niat ko nk pakei 3 series bro..slamat bjaye kat semua n kat aku jugak...

    mikegrungey

    Posts : 11
    Join date : 2009-04-01

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mikegrungey on Tue Apr 28, 2009 1:20 am

    salam, saya baru je open mikro akaun dgn bermodalkan 150USD. hari ni hari 1st trade. dan ini hasilnya. sebelum ni test demo. ini live mikro akaun.



    ada float tu... ada membe2 tak yg sama float...
    avatar
    mooncraft

    Posts : 22
    Join date : 2009-03-20
    Age : 31
    Location : penang

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mooncraft on Tue Apr 28, 2009 2:28 am

    salam..sy pn bdk sama gk..bru strt arini bkak acc micro, modal 150usd...strt dr kol6am (27 april)til now kol 1.23 am (28 april)...sy dah profit 9.67 USD..xsmpai 24jam lg,..wow!!!ALHAMDULILLAH...mmg power ea syuk ni...thanks to evryone yg terlibat dlm pembikinan Ea syuk ni...thanks bro RulzQD ngn syuk sndri..tk mikegrungey...floating 2 lumrah forex...kjp jer klu float ngn ea syuk ni...lg byk float..lg bst...sbb lg byk profit dpt..huhu...THANKS to evryone..hee..
    avatar
    SHARPSHOOTER

    Posts : 3
    Join date : 2009-04-23
    Age : 29

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  SHARPSHOOTER on Tue Apr 28, 2009 2:54 am

    baru start trade hari ni dari pukul 2p.m smpi skunk kul 2a.m (12 jam trade) dah dapat untung 3 usd...

    ok la sbg permulaan...jnji still profit.. Very Happy
    avatar
    suffra

    Posts : 6
    Join date : 2009-04-09
    Location : Bandar Puncak Alam

    Baguih sungguh EA ni

    Post  suffra on Tue Apr 28, 2009 8:20 pm

    Memang tak dapat di nafikan lagi, baguih sungguh EA ni. Dengan ini di istiharkan saya dah dapat balik 113% . modal awal(150us) untung (170us).Alhamdulillah setakat ini dan saya berdoa dan yakin akan membuat perubahan besar dalam kehidupan selepas ini. Amin.....Wish you All the best ! A lot of thanks to Bro Rulzqd & Syhuk sendiri kerana berjaya menyakinkan saya mencuba EA yang terulung di rantau ini

    Sponsored content

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun Dec 16, 2018 2:43 pm