Testimoni Ahli EA Syuk

    Share

    mikegrungey

    Posts : 11
    Join date : 2009-04-01

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mikegrungey on Tue Apr 28, 2009 8:50 pm

    Thanks to bro rulzqd & syuk diatas ea ini. so far alhamdulillah. sekarang dari isnin , bermodalkan 200usd skang dah jd 212usd.thanks
    avatar
    kuladi83

    Posts : 7
    Join date : 2009-03-04

    robot ni memang best..

    Post  kuladi83 on Wed Apr 29, 2009 4:55 pm

    setakat ni...no loss..sentiasa profit...5 star untuk robot ni...thanks a lots..

    mikegrungey

    Posts : 11
    Join date : 2009-04-01

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mikegrungey on Fri May 01, 2009 11:16 am

    syuk pg ni ada warning dan tak ble open order. common error. ke sbb labour day
    avatar
    syuk

    Posts : 63
    Join date : 2009-04-07
    Age : 30
    Location : alor *

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  syuk on Fri May 01, 2009 3:09 pm

    mmg labour day sbb 2 xleh wat order.aku dah cba yg terbaru fxopen ECN/STP ok ja.nnti aku bg link msih mencuba lg.tpi aku rse lebih baik la dri sblum ni.
    kalu korg main ari ni pun agk skit ati ckit market lembab sgt sbb byk yg cuti

    mikegrungey

    Posts : 11
    Join date : 2009-04-01

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mikegrungey on Fri May 01, 2009 6:20 pm

    rasa tadi sebab network kot. skang dah ok. alhamdulillah total minggu ni dpt 29USD. start 7.30pagi Isnin(27/04/2009) sampai kul 5.00ptg jumaat(01/05/2009). start 200usd skang 229. thanks syuk n rulzqd
    avatar
    mooncraft

    Posts : 22
    Join date : 2009-03-20
    Age : 31
    Location : penang

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mooncraft on Sat May 02, 2009 1:00 am

    wat a tough day...arini sj dpt collect 23.35usd...td ptg ea syuk ni bkak smpai lot 12.8..seram gk tgk floating die td..alhamdulillah..dpt closed dgn selamat + 20usd++...hee..tk 1st week ni..dgn modal 150usd..lot 0.1..strt 6am (isnin) till 11.30pm (jumaat)..sy dpt proft 64.99usd...mmg excellent ea syuk ni..5 starts!!!bravo!!... Very Happy
    avatar
    mohdfmy

    Posts : 24
    Join date : 2009-05-01
    Age : 37
    Location : PUCHONG

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mohdfmy on Tue May 05, 2009 11:12 pm

    hai semua ... hari ni saya dapat 30 usd , alhamdullah.... tapi dasyat betul... ( tapi saya masih dalam demo acc ) sebab duit tak de lagi la..tapi kalau ade duit dah lama... register acc ... caya lah ea syuk.... memang masyukkkkk........
    Laughing
    avatar
    hajri

    Posts : 17
    Join date : 2009-04-01

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  hajri on Thu May 07, 2009 9:28 pm

    mang masyukkkk.tp takat gna demo nk masyukk cmna...xrugi lah gna real akaun pn.xda duit pnjamlu kt kwn2... Laughing Laughing Laughing
    avatar
    boy66

    Posts : 15
    Join date : 2009-03-26
    Age : 52
    Location : melaka-port klang

    Top 100 Bonus

    Post  boy66 on Fri May 08, 2009 9:08 am

    Salam semua,
    Bangun pagi tadi aku terkejut akaun aku bertambah USD 1000. Fuyyyyyyooooo... Sapa nak kasi bro!!!!!
    Terima kasih Izuan n Syuk kerana bagi kawan2 duit free dengan menggunakan EASY UK.

    [url=[img][/img][/url]
    avatar
    syuk

    Posts : 63
    Join date : 2009-04-07
    Age : 30
    Location : alor *

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  syuk on Fri May 08, 2009 10:17 am

    boy66 wrote:Salam semua,
    Bangun pagi tadi aku terkejut akaun aku bertambah USD 1000. Fuyyyyyyooooo... Sapa nak kasi bro!!!!!
    Terima kasih Izuan n Syuk kerana bagi kawan2 duit free dengan menggunakan EASY UK.

    [url=[img][/img][/url]

    sbb aku dah gtau xde broker lain sebaik fxopen atau pun yg lain ker yg msih aku xjmpa lg.acc micro mmg akn dpt 100000 sbb target point achive untuk dpat bonus dri fxmalay.smlm kn float byk.aku harp ade mmber lain yg dpt.kalu acc standard lagi besar nilai nya hehehehee......

    modal yg mlebihi 3000usd dan xbleh paki leverage 1:500. jdi ko fkir2 sndri la nk wat cm ne.
    avatar
    mooncraft

    Posts : 22
    Join date : 2009-03-20
    Age : 31
    Location : penang

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mooncraft on Fri May 08, 2009 10:24 am

    syuk wrote:
    boy66 wrote:Salam semua,
    Bangun pagi tadi aku terkejut akaun aku bertambah USD 1000. Fuyyyyyyooooo... Sapa nak kasi bro!!!!!
    Terima kasih Izuan n Syuk kerana bagi kawan2 duit free dengan menggunakan EASY UK.

    [url=[img][/img][/url]

    sbb aku dah gtau xde broker lain sebaik fxopen atau pun yg lain ker yg msih aku xjmpa lg.acc micro mmg akn dpt 100000 sbb target point achive untuk dpat bonus dri fxmalay.smlm kn float byk.aku harp ade mmber lain yg dpt.kalu acc standard lagi besar nilai nya hehehehee......

    modal yg mlebihi 3000usd dan xbleh paki leverage 1:500. jdi ko fkir2 sndri la nk wat cm ne.
    cmne blh dpt 1000usd tu..xbpe phm.. pale
    avatar
    syuk

    Posts : 63
    Join date : 2009-04-07
    Age : 30
    Location : alor *

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  syuk on Fri May 08, 2009 10:32 am

    mooncraft wrote:
    syuk wrote:
    boy66 wrote:Salam semua,
    Bangun pagi tadi aku terkejut akaun aku bertambah USD 1000. Fuyyyyyyooooo... Sapa nak kasi bro!!!!!
    Terima kasih Izuan n Syuk kerana bagi kawan2 duit free dengan menggunakan EASY UK.

    [url=[img][/img][/url]

    sbb aku dah gtau xde broker lain sebaik fxopen atau pun yg lain ker yg msih aku xjmpa lg.acc micro mmg akn dpt 100000 sbb target point achive untuk dpat bonus dri fxmalay.smlm kn float byk.aku harp ade mmber lain yg dpt.kalu acc standard lagi besar nilai nya hehehehee......

    modal yg mlebihi 3000usd dan xbleh paki leverage 1:500. jdi ko fkir2 sndri la nk wat cm ne.
    cmne blh dpt 1000usd tu..xbpe phm.. pale


    ala cian nya xdpat tggu lain kli jer la tpi mmg akn dpt bonus.
    aku igtkan aku sorg jer dpt boy pun dpt gak
    cma yg terplih je la...
    next time yer
    avatar
    arezaty76

    Posts : 9
    Join date : 2009-04-01
    Location : Ipoh, Perak

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  arezaty76 on Fri May 08, 2009 10:51 am

    syuk wrote:
    boy66 wrote:Salam semua,
    Bangun pagi tadi aku terkejut akaun aku bertambah USD 1000. Fuyyyyyyooooo... Sapa nak kasi bro!!!!!
    Terima kasih Izuan n Syuk kerana bagi kawan2 duit free dengan menggunakan EASY UK.

    [url=[img][/img][/url]

    sbb aku dah gtau xde broker lain sebaik fxopen atau pun yg lain ker yg msih aku xjmpa lg.acc micro mmg akn dpt 100000 sbb target point achive untuk dpat bonus dri fxmalay.smlm kn float byk.aku harp ade mmber lain yg dpt.kalu acc standard lagi besar nilai nya hehehehee......

    modal yg mlebihi 3000usd dan xbleh paki leverage 1:500. jdi ko fkir2 sndri la nk wat cm ne.


    Waa.. best nyer... camner nak achive target tu? EA nie memang best....
    avatar
    syuk

    Posts : 63
    Join date : 2009-04-07
    Age : 30
    Location : alor *

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  syuk on Fri May 08, 2009 10:59 am

    arezaty76 wrote:
    syuk wrote:
    boy66 wrote:Salam semua,
    Bangun pagi tadi aku terkejut akaun aku bertambah USD 1000. Fuyyyyyyooooo... Sapa nak kasi bro!!!!!
    Terima kasih Izuan n Syuk kerana bagi kawan2 duit free dengan menggunakan EASY UK.

    [url=[img][/img][/url]

    sbb aku dah gtau xde broker lain sebaik fxopen atau pun yg lain ker yg msih aku xjmpa lg.acc micro mmg akn dpt 100000 sbb target point achive untuk dpat bonus dri fxmalay.smlm kn float byk.aku harp ade mmber lain yg dpt.kalu acc standard lagi besar nilai nya hehehehee......

    modal yg mlebihi 3000usd dan xbleh paki leverage 1:500. jdi ko fkir2 sndri la nk wat cm ne.


    Waa.. best nyer... camner nak achive target tu? EA nie memang best....

    cbe msuk website fxopen ada grand prize $1000 trader competion rse nya xhbis lg kot.sbb semalm dpat hmpir 1500 point jdi winner la...
    avatar
    boy66

    Posts : 15
    Join date : 2009-03-26
    Age : 52
    Location : melaka-port klang

    Top 100 Bonus

    Post  boy66 on Fri May 08, 2009 1:26 pm

    Salam semua,
    Baru niaku tgk akaun aku, ada pembetulan FXopen buat, bonus cuma USD 10 ajer,but still okay maaaa.... Very Happy
    Anyway,ea syuk dan FXMalay bagai isi dengan kuku. cheers
    avatar
    boy66

    Posts : 15
    Join date : 2009-03-26
    Age : 52
    Location : melaka-port klang

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  boy66 on Fri May 08, 2009 1:29 pm

    [/syuk quote]
    modal yg mlebihi 3000usd dan xbleh paki leverage 1:500. jdi ko fkir2 sndri la nk wat cm ne.[/syuk quote]

    Thanks Syuk,aku ingat dah nak keluarkan duit tu, takut leverage aku dia tukar after equity > usd3000. Apapun thanks for the reminder.
    avatar
    syuk

    Posts : 63
    Join date : 2009-04-07
    Age : 30
    Location : alor *

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  syuk on Fri May 08, 2009 1:59 pm

    boy66 wrote:Salam semua,
    Baru niaku tgk akaun aku, ada pembetulan FXopen buat, bonus cuma USD 10 ajer,but still okay maaaa.... Very Happy
    Anyway,ea syuk dan FXMalay bagai isi dengan kuku. cheers


    untuk pegetahuan anda bonus 10usd mmg akan dpat aku pun byk kali gak la...tpi yg 1000usd ni lain la...hehehe....ptt la smlm rse cam sng ati jer..
    avatar
    mohdfmy

    Posts : 24
    Join date : 2009-05-01
    Age : 37
    Location : PUCHONG

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mohdfmy on Sat May 09, 2009 12:09 am

    waa.. ko org ni memang power la...memang ae syuk dan fxmalay gandingan yang amat bagus , bagaikan irama dan lagu....so kalau ade bende2 yang best, cita laa.. yee.. affraid
    avatar
    mohdfmy

    Posts : 24
    Join date : 2009-05-01
    Age : 37
    Location : PUCHONG

    aku dah test 1 week, memang ea syuk ni... the best

    Post  mohdfmy on Sat May 09, 2009 2:45 am

    hai semua ,
    pe kabar ?
    alhamdulilah, aku dah test 1 wheek ea syuk ni memang betul2 buat kerja dia dengan 200% ke atas, memang tak de rugi,
    tapi kita kena bersabar, itulah kunci sebenar,
    kesabaran dapat membuktikan keberkesanan dan kejayaan kita....... queen
    avatar
    isdaniel

    Posts : 11
    Join date : 2009-05-14
    Age : 36
    Location : Sungai Buloh, Selangor

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  isdaniel on Thu May 14, 2009 7:22 pm

    jika tidak keberatan kepada semua trader yg guna easyuk ini, sila lampirkan statement dari akaun masing2..sila padam no akaun utk tujuan keselamatan..bleh naikkan semangat kawan2 dan kongsi2 idea
    avatar
    isdaniel

    Posts : 11
    Join date : 2009-05-14
    Age : 36
    Location : Sungai Buloh, Selangor

    Daily Statement

    Post  isdaniel on Sat May 16, 2009 11:09 am

    xde sape yg nak update ke daily statement pd 15/5/09 jumaat?
    avatar
    boy66

    Posts : 15
    Join date : 2009-03-26
    Age : 52
    Location : melaka-port klang

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  boy66 on Sat May 16, 2009 1:02 pm

    Salam semua,
    Seperti biasa kalau trade hari Jumaat, result tidak le seberapa elok, tapikalau dapat usd 29 dah kira syukur Alhamdulillah.

    [url=]

    mikegrungey

    Posts : 11
    Join date : 2009-04-01

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  mikegrungey on Wed May 27, 2009 3:27 pm

    salam semua ni akaun real aku modal dengan usd 200 boleh tgk live update. http://modal200.mt4live.com.

    Cara dia time sebelum news yang high impact atau dalam keadaan was-was aku akan off ea dan on balik lepas 30-60min lepas news. Selalu aku off bila time news high impact.

    Sponsored content

    Re: Testimoni Ahli EA Syuk

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Tue Oct 16, 2018 1:28 pm